ПРЕДИ КОРЕКЦИЯТА

ТЕХНОЛОГИЯТА            ВИДОВЕ ПРОЦЕДУРИ           ПРЕДИ КОРЕКЦИЯТА

Преди извършването на лазерна корекция в Очна Болница „Д-р Тасков“ ще Ви бъде направен подробен преглед, който продължава около час, час и половина. Ако носите контактни лещи, важно е да ги свалите предварително. Меките контактни лещи трябва да бъдат свалени 2 седмици преди прегледа и лечението с лазер. За твърдите и газ-пропускливите лещи този период е поне 4 седмици. Прегледът изисква поставяне на капки в очите Ви за разширяване на зениците.
В деня на прегледа, моля не поставяйте (на лицето и очите си) никакъв грим, крем, овлажнител, парфюм или лосион за бръснене. Не пийте твърде много напитки с кофеин. Слънчевите очила биха Ви дали по-голям комфорт след прегледа, особено при слънчево време(ще бъдете с разширени зеници).
За получаване на максимално добро зрение след лазерната процедура в Очна Болница „Д-р Тасков“ всеки пациент се подлага задължително по време на прегледа на изследване със специална компютъризирана система – Oculizer II, която изготвя до 100 000 снимки на човешката роговица за период до 2 секунди.

Анализираната информация от системата представя подробна топографска карта /карта на роговицата, отчитайки всяка неравност върху нейния релеф/ и подробна пахиметрична карта /карта на роговицата, показваща дебелината й във всеки сегмент/. Въз основа на подробния преглед и данните от компютъризираната система се изготвя план за лечение, който постига корекция и на най-малките оптични отклонения, както и на допълнителни зрителни „грешки” и несъвършенства на човешкото око. Така пациентът има по-добър зрителен комфорт.
След завършването на подробния преглед за лазерна корекция на зрението в Очна Болница „Д-р Тасков“ Вие ще бъдете подробно запознати с процедурата и ще Ви бъде обяснено, как ще се чувствате по време на всяка стъпка и ще знаете какво да очаквате. Ако мислите, че сте достатъчно информирани, можем да заплануваме подходяща дата за лазерната процедура.

COPYRIGHT © 2018 СОБАЛ "Д-Р ТАСКОВ". ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.